Krediti in posojila za podjetja, ki ne dobijo kredita na banki
Domov | Novice | POSOJA DENARJA IN POSOJILA TER KREDITI ZA PODJETJA. IŠČETE KREDIT? NE DOBITE NA BANKI POSOJILA? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE FINANČNI VIRI IN KREDITI ZA PODJETJA

POSOJA DENARJA IN POSOJILA TER KREDITI ZA PODJETJA. IŠČETE KREDIT? NE DOBITE NA BANKI POSOJILA? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE FINANČNI VIRI IN KREDITI ZA PODJETJA

11.03.2016

POSOJILA, KREDITI, POSOJA DENARJA, FINANČNI VIRI, FINANCIRANJE PODJETIJ, POSOJILA ZA SAMOSTOJNE PODJETNIKE, POSOJA DENARJA ZA PODJETJA, KI NE DOBIJO NA BANKI PREDITA ALI POSOJILA

So vas zavrnili na banki? Ali iščete posojilo? Ali želite ugoden kredit? Imate ustrezno zavarovanje za pridobitev kredita? Potrebujete posojilo? Ali ne dobite na banki kredita? Želite nemoteno poslovati? Imate presežek denarja? Iščete varno naložbo? Želite transparenten vpogled v vašo investicijo? Potrebujete finančne vire za nabavo materiala? »Viri financiranja, posojila in denar ter krediti za mikro, mala in srednje velika podjetja«, ki kljub dobremu poslovanju in ustreznemu zavarovanju, ne dobijo na banki kredita ali posojila.

Podjetniški Naložbeni Center, PNC Naložbe d.o.o., k.d., Sekundarni podjetniški finančni viri, posojila, krediti in denar za podjetja, ki ne dobijo posojila na banki, potrebujejo pa denar za svoje poslovanje

Sekundarni podjetniški finančni viri in posojila za rast ter razvoj slovenskih podjetijFinančni viri (posojila) predvsem za mikro in mala podjetja, ki kljub dobremu poslovanju ter ustreznemu zavarovanju, ne dobijo kredita na bankiMožnost investiranja presežka vašega denarja varno in po zajamčenem letnem donosu v podjetje PNC Naložbe

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. kot piše v nadaljevanju, nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila, kredite, denar) za podjetja, ki imajo dobro poslovanje in zavarovanje, vendar ne dobijo na banki kredita oziroma posojila.

V kolikor imate likvidnostne težave pri poslovanju predlagam, da se slišimo in skušamo skupaj najti optimalno rešitev za vaše podjetje.

• Ali prejemate zavrnitve na banki in ne dobite kredita oz. posojila?
• Potrebujete finančna sredstva za obratni kapital za rast in razvoj podjetja?
• Ste dobili blokado računa in ne morete normalno poslovati naprej oziroma nakupiti materiala?
• Imate dobro poslovanje, zavarovanje, redne prilive itd., ampak vam primanjkuje likvidnih sredstev?
• Bi povečali poslovanje, ampak potrebujete nova finančna sredstva?

Podjetniški Naložbeni Center (PNC Naložbe d.o.o., k.d. ) nudi t. i. sekundarne finančne vire (posojila oz. kredite) za pravne osebe in samostojne podjetnike, ki imajo dobro poslovanje ter zavarovanje, vendar kljub temu ne dobijo na banki kredita. Financira se rast in razvoj predvsem mikro ter malih slovenskih podjetij, v skladu s spodaj zapisanimi ključnimi smernicami oz. postavkami, ki na trgu že nekaj let poslujejo in ustvarjajo promet.

Podjetje deluje v skladu s tržnimi regulativami, kar pomeni, da se vrednost/cena finančnih virov oblikuje predvsem po zakonu ponudbe in povpraševanja na trgu. V nobenem primeru pa podjetje ne predstavlja primarnih finančnih virov oz. banke. Za pridobitev bančnega posojila, limita ali hipotekarnega kredita se je potrebno obrniti na banko.

PNC Naložbe d.o.o., k.d. nudi sekundarne finančne vire, predvsem za:
• financiranje obratnega kapitala,
• nabavo materiala,
• izboljšanje likvidnosti podjetja,
• financiranje investicij v osnovna sredstva,
• financiranje nakupa drugih premičnin oz. strojev/naprav,
• poplačilo dolgov ali blokad,
• poplačilo DDV-ja,
• poplačilo dobaviteljev,
• širitev na trgu,
• itd.

Podjetje PNC Naložbe d.o.o., k.d. deluje v skladu s petimi preprostimi investicijskimi postavkami, katere so se v preteklih letih izkazale za dobre, predvsem iz vidika, da podjetju pomagamo priti od »točke A«, ko ni kreditno sposobno, do »točke B«, da postane ponovno kreditno sposobno in se ga pri tem ne izčrpava po nepotrebnem, temveč da podjetje ustvarja presežek v poslovanju. Finančni viri podjetja se lahko prav tako koristijo za sprotno tekoče in nemoteno poslovanje podjetja.

Podjetje PNC Naložbe deluje v skladu z naslednjimi petimi postavkami:
1. Ročnost investiranja: od 1 do max. 3 leta (cena posojila je oblikovana na 1 leto, tudi če se posojilo vrne prej).
2. Višina investicije: od 1.000 do 30.000 EUR.
3. Sposobnost izkazovanja prometa in rednih mesečnih prilivov (ali porok).
4. Predlog ustreznega zavarovanja: nepremičnina ali premičnina (stroji, vozila ali druga oprema podjetja).
5. Donosnost: odvisna od bonitete podjetja, tveganosti posameznega projekta, kvalitete zavarovanja, panoge podjetja itd.

Za več informacij lahko kontaktirate na spodaj zapisane kontaktne podatke.

——————————————————————————————–
Kontaktni podatki
Podjetniški naložbeni center – PNC Naložbe d.o.o., k.d.
»Moč upravljanja prihodnosti«

Podjetniški naložbeni center – Sekundarni podjetniški finančni viri za pravne osebe
in samostojne podjetnike

Za vas smo na voljo vsak delovnik med 9 in 17 uro.

PNC Naložbe d.o.o., k.d., Lackova cesta 76, 2000 Maribor
W: www.pnc.si, E: info@pnc.si, G: 070 304 304
——————————————————————————————–

POSOJA DENARJA IN POSOJILA TER KREDITI ZA PODJETJA. IŠČETE KREDIT? NE DOBITE NA BANKI POSOJILA? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE FINANČNI VIRI IN KREDITI ZA PODJETJA

POSOJA DENARJA IN POSOJILA TER KREDITI ZA PODJETJA. IŠČETE KREDIT? NE DOBITE NA BANKI POSOJILA? PODJETNIŠKI NALOŽBENI CENTER PNC NALOŽBE FINANČNI VIRI IN KREDITI ZA PODJETJA

Storitve za podjetja

[AU]-Firmenkunden04-700x250px

Vseeno česa se boste lotili: spremljali Vas bomo na Vaši poti. Svetovalci za podjetja pri Zvezi Bank in Posojilnici-Bank imajo pravilne rešitve za Vaše podjetje – če gre za financiranja, podpore, prodor v tujino ali za to, da poskrbite za prihodnost zase kot podjetnika ali za svoje sodelavce.

Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske vabi na podjetniško delavnico »Kako do sredstev za financiranje podjetja in podjetniških projektov?« v sredo, 12. junija 2013 ob 16.00.

Imate poslovno idejo, podjetniški projekt, ki ga želite uresničiti, manjkajo pa vam finančna sredstva za uresničitev? Za vse, ki iščete dodatna finančna sredstva za uresničitev svojih podjetniških projektov, smo pripravili podjetniško delavnico, kjer boste izvedeli, kako do EU sredstev in kateri EU projekti so primerni za podjetnike, v nadaljevanju pa še kaj morate vedeti o investiciji preden se lotite iskanja finančnih sredstev, kakšno predstavitev/dokumentacijo potrebujete za investitorja in kdaj so bančna sredstva lahko primeren vir financiranja za vas.

Kako se pripraviti, preden se odpravite v banko po kredit?

VIDEO
Kako se pripraviti, preden se odpravite v banko po kredit? Oglejte si video in preverite, kaj je banki pomembno, ko se odloča, ali bo podjetju odobrila kredit ali ne?

Financiranje poslovanja – Pospešeno naprej!

Kreditni vprašalnik


Podjetniški naložbeni center
nudi sekundarne podjetniške finančne vire, ki so namenjeni predvsem mikro in malim slovenskim podjetjem, ki imajo dobro poslovanje, redne mesečne prilive in ustrezno zavarovanje ter v nekem trenutku ne dobijo kredita na banki.

Preverite možnost pridobitve kredita oz. posojila z izpolnitvijo kreditnega vprašalnika.